İspanağlı Gül Börəyi

Ərzaqlar:
Hazırlanması:
- Qaynadılmış kartofu rəndələyin.
- Soğanı çəkilmiş ət ilə birlikdə yüngülcə qızardın.
- Yuyulan ispanağı əlavə edib 2 dəqiqə daha qovurun.
- Yarım xörək qaşığı tamat duz və bibərləri əlavə edin.
- Cəfərini da əlavə 1 dəqiqə daha qovurun, ocaqdan.
- Kartof rəndəsini də əlavə edib qarışdırın.
- Lavaşları üst-üstə sərib dördə bölün.
- Hər üçbucaq formasında olan parçaya hazırladığımız içlikdən yayın və rulet şəklində bükün.
- Ruleti öz ətrafında çevirərək yumru şəklə salın.
- Yağlanmış soba nimçəsinə düzün.
- 230 dərəcə isidilmiş sobada bişirin.
Şərhlər